Resultat 1 till 3 av 3

Ämne: Pittsburg Analog Delay: Wet = Feedback :(

  1. #1
    bing
    bing är inte uppkopplad

    Senior

    Pittsburg Analog Delay: Wet = Feedback :(

    Har ett Analog Delay som beter sig lite konstigt. När jag drar upp Wet så blir det mer och mer feedback. Skruvade lös modulen för att eventuellt kalibrera den, fast hade den fortfarande inkopplad. Då plötsligt funkade den som förväntat. Satte tillbaka, och allt var frid och fröjd ett par dagar. Sen blev det samma igen. Nån som har upplevt samma sak? Kan det vara nån dålig lödning, eller kan det vara kopplat till jordning eller nåt?

  2. #2
    svenallan
    svenallan är inte uppkopplad

    Börjar bli varm i kläderna
    Jag hade ett liknande problem och fick ett ganska utförligt mail om kalibrering från Pittsburgh när jag frågade dem som jag kan vidarebefordra till dig om du PM:ar mig din mailadress. De sa också att om jag inte skulle lösa det med kalibrering så gick det bra att köpa de komponenter som kan gå sönder för en rätt billig peng. Väldigt tillmötesgående och hjälpsamma!

  3. #3
    bing
    bing är inte uppkopplad

    Senior
    Låter ju fantastiskt. PM kommer. :-)

Liknande ämnen

  1. Analog delay i eurorackformat
    Av johey i forum Modularer & sånt
    Svar: 30
    Senaste inlägg: 2016-08-11, 22:25
  2. Analog Four Filter Feedback och Noise
    Av raoul flutter i forum Syntar, samplers & sånt
    Svar: 0
    Senaste inlägg: 2013-09-01, 16:14
  3. analog vs tape delay
    Av leere i forum Effekter
    Svar: 35
    Senaste inlägg: 2009-05-03, 19:46
  4. Mer feedback i BBD-delay i en Inkel MX991?
    Av jgb i forum DIY - bygg & reparation
    Svar: 26
    Senaste inlägg: 2008-04-26, 18:43

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •