handdator

Visa fullständig version : automatiseringsproblem



suss
2007-05-07, 20:23
Jag har ett problem med ableton live 6. När jag är i arrange view, och flyttar ett stycke mididata, så skapas automatiseringar för mjukvarusynthen. Jag har tagit bort dem med clear automation, men när jag flyttar klippet igen, så kommer de tillbaka. Det blir likadant när jag flyttar andra klipp i samma kanal. Vad beror detta på? Jag har kollat i automatiseringen i midiklippen också (pitchbend osv) men där ser det bra ut....

Någon som vet?
Tack!

Clase
2007-05-08, 00:25
Vad som kan vara värt att nämna är att jag också tittat på problemet. Som van Live-användare så är detta helt nytt för mig, och det känns så märkligt att det måste vara någon form av bugg.

Arete
2007-05-08, 00:48
Provat knäppa av/på "lock automations to clip" (eller vad det nu heter i v6)?