handdator

Visa fullständig version : Enskild effekt på underkanal?



gufv
2007-03-14, 10:04
Jag undrar om någon känner till hur man lyckas lägga en enskild effekt på en enskild underkanal(t.ex. en ljudcell i 'Battery') ? Jag lyckades med det här i Cubase tidigare, men har inte lyckats i Live.

Samma sak gällande när jag skapar en extra midi-kanal som läser ifrån en och samma laddad plugg. Så kan jag fortfarande inte heller här lägga en enskild effekt på den här midi-kanalen, utan jag måste lägga allt på den ursprungliga pluggen.

Tacksam för svar.

false messiah
2007-03-14, 11:37
Du får skicka den utgången till en separat ljudkanal och lägga effekten där. Ett annat alternativ är att skapa ett rack med en separat kedja för underkanalen och lägga effekten där, men det är lite processorhungrigare eftersom du behöver använda två Battery (tex).

gufv
2007-03-14, 19:04
till en ny audiokanal eller vadå?

false messiah
2007-03-14, 19:17
Japp. Välj input från den andra kanalen och slå på monitor in, annars hör du den inte.